Update

Ok, så vad händer här nere i Tyskland. Inte mycket, men jag har ju semester!!

Igår ..... ehm.... va sjutton gjorde vi igår.... ? Ja just ja, igår var det jättefint väder, vi tog spårvagnen till en förort och gick en lång promenad i en underbar park/skog som finns där. Helt otroligt fint och så vackert varmt väder, det var så härligt. Stannade till på ett ställe vid en strand där de sålde öl och glass, så härligt så här års! Sedan åkte vi hem och såg på 2 filmer samt lagade mat. =)

Idag har vi sovit länge och sedan gick vi till affären och handlade mat för tre dagar framåt. Dels är det ju helg, men det är också så att i Tyskland är ALLA, och då menar jag allt förutom restauranger och sjukhus typ, stängt på söndagar. Sedan är det ju stängt på måndag med så vi var tvungna att handla på oss en massa mat. Pojkvännens kyl/frys är inte direkt av det gigantiska slaget precis....

Därefter gick vi och åt sushi! Vår gemensamma kärlek är sushi, denna gång blev det en middagsmeny som kallas Tokyo samt så delade vi på en meny som heter Moshi Moshi :D Jämfört med den sushi som finns i min hemstad är den här otroligt god och kreativt gjord. Delade bord med en koreansk familj som tyckte det var hysteriskt roligt med Moshi Moshi, liksom jag själv gjorde när jag såg det! Pojkvännen fick återigen visa hur jag skulle använda mina pinnar, att jag aldrig lär mig det!

Därefter släppte han mig lös på egen hand! Målet var skor! Igår när vi gick promenaden gick vi förbi en affär som heter Tack där de hade Conversekopior för 10 euro, så dit gick jag idag och köpte ett par vita lågskaftade och ett par grå med högt skaft. De vita kostade bara 7.50 euro dessutom. Mycket nöjd med mitt billiga inköp. Riktiga Converse kostar runt 64 euro här, så... Jag är för snål. Men jag är väl medveten om devisen - Buy quality, cry once. Använder det på smink iaf!!

Nu ska vi nog strax laga mat, visst är det väl påskafton ikväll? Passar utmärkt med att pojkvännen ska göra lammstek! Imorgon blir det påskbrunch hos svärmor. =)

Frohe Ostern!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0