Svårt

Jag är svårt uttråkad - måste ha ett annat jobb.

DUCKLINGS!

Underbart ord, ducklings =))

image57

Glasögon!!

Det blev två helt andra glasögon! Ett par röda från Gina Tricot faktisk, och ett par lite mer diskreta silverfärgade med svarta skalmar. Jag är nöjd iaf!

 

 

Jag borde sluta leka i Ps innan jag lägger upp dem... Nåja...

Älska empiretoppar!

Gud vad jag älskar empiretoppar, eller vad de nu kan kallas.... Toppar med fyrkantig halsringning, band under bysten och lite fall. Trollar bort magen, framhäver min bästa tillgång och gömmer feta armar. Whats not to loooooove!

image52

Reclaiming the Fontän?

Oooookej.... Någon som vill ha tillbaka fontänen att skejta på eller?

image50

Vårruset 15 maj

Utsikten från mitt kontor, bild på Vårruset 15 maj i Norrköping. Att de orkar....

image48

Inköp i Höganäs

Äntligen en bild på vad jag köpte i Höganäs

image47

Vårpromenad

image46

Dagens kläder

Dagens består av min nyinköpta topp från Zara, tshirt från HM, mörkblå Levis 501 och en frisyr som jag nog får göra om.

image45

Rodendendron

Var på västkusten i helgen, närmare bestämt Helsingborg på fredagen, Köpenhamn på lördagen och Höganäs på söndagen. Köpte en topp på Zara och ett block på Ordning&Reda i Köpenhamn. I Höganäs köpte jag jumbomuggar, assietter, pizzatallrikar och äggkoppar samt servetter från Marimekko på Frabriksbutiken. I ljust turkost förstås... ;-)

Vi besökte även ett slott i Krapperup, där de hade massor med Rodendendron! Jag älskar att fota i Macroläge så det gjorde jag såklart en massa! Varning för blomchock!!! Inte mindre än 12 bilder har jag lagt upp här, hoppas du gillar dom! =)


image33
image34image35image36image37image38image39image40image41image42image43image44

Glasögon - nu med bilder!

Sådärja, hemkommen och bilderna är nerladdade på datorn.

Par 1
image25
image26

Par 2
image27
image28

Par 3
image29
image30

Par 4
image31
image32


Vad tycker ni? Kommentera!!!!
Par 1, 2 och 4 kan jag välja och ta två av, men par 3 är en båge för dubbla priset mot de andra...

Glasögon

Var och testade synen idag och har även i 2,5 timme tittat på glasögon. Fan, jag vill bo i Stockholm, finns inte tillräckligt mycket att välja på här! Men har iaf lånat med mig 5 par hem, varav ett från Dolce&Gabbana var snyggast på mig....

Undrar om man kanske skulle ta och köpa ett par bågar nånstans och fixa glaset varsom typ? För receptet har jag ju... Dessutom tyckte optikern att jag skulle byta linser till ett par silikonlinser, då de jag har som tydligen inte är i silikon drar åt sig för mycket proteiner och inte fungerar så bra.

Jösses vilka i-landsproblem man har egentligen....

Bilder på mina 4 favoriter kommer upp i kväll!

Kunder....

... är för det mesta jättetrevliga och roliga och prata med. Roligast är det givetvis när man får en bra kontakt och kan skämta lite utan att det blir konstigt.

Dock finns det kunder som verkar tro att man kan behandla en telefonförsäljare hur som helst, vi är ju ändå jordens avskum. Eller? Grejen är bara den att jag också försöker förtjäna mitt levebröd, så jag inte behöver vara en belastning för samhället. Jag ringer inte för att störa utan för att hjälpa (jag säljer inte skitgrejer, jag rådgiver om något som alla behöver) och det är mycket frustrerande ibland när man inte når folk.

Tex:
# Pratar med en kvinna för en vecka sedan och kom överens om att jag skulle ringa igår. Ringde på utsatt tid runt kl 16 men iiiiingen hemma. Fick tag i henne senare på kvällen och vi bestämde en ny tid till idag. Ringer på utsatt tid och iiiiingen hemma. Får sedan tag i hennes man vid 8 på kvällen och frågar när hon kommer hem. Han säger att det går bra att ringa igen vid 9. Gör det men tror du någon svarar? Icke! Varför inte bara säga att man inte är intresserad istället för att slösa med min tid?

Blir så irriterad på folk som inte är hemma då man bokat tid med dem, folk som säger att det går bra att ringa senare men sedan aldrig svarar. Eller folk som man skickat prisförslag till och som sedan inte heller svarar. Fan va trött jag blir på det här jobbet...

En sak ska ni veta dock, jag är aldrig otrevlig mot en kund. Hur otrevlig de än är mot mig eller hur frutsrerad jag är, det kommer aldrig ett ont ord eller svordom över mina läppar som en kund kan höra. Igår fick jag dessutom höra att jag varit den trevligaste telefonförsäljaren hon nånsin pratat med, så jag har ju bevis. Är dessutom tillsvidareanställd just för den höga kvalitén på mina samtal, snarare pga att jag säljer som fan... Vilket jag inte gör tyvärr =//

RSS 2.0