Årskrönika 2007

Känns lite sent eller? Men jaja, gör det i terapi-syfte!

Januari
Tror nog att året började rätt bra. Jobbade på som telesäljare och trivdes bra. Min bästis började på samma företag under januari och jag såg fram emot hur kul vi skulle ha. Efter att hon gått klart kursen blev hon och en kille placerad i mitt "skepp", Christian, som också visade sig blir en riktigt nära vän under 2007.

9 januari frågade också Daniel om vi skulle bli ihop på riktigt, och inte bara dejta. Snart ett år sedan alltså! Jag fyller år i januari men minns faktiskt inte vad jag gjorde förra året. Åt middag hos mamma? Fick en ros av Daniel men tror att han kom senare, efter min födelsedag.

Februari
Jobbade och ringde, inget spektakulärt hände vad jag minns. Var säkert nån fånig tävling på jobbet eller annat elände.

Mars
Christian slutade på jobbet och började på annat företag med nåt helt annat. Vi trodde vi inte skulle höra av honom igen men han var som en igel =)

April
Äntligen vår, men fortfarande hände inget spektakulärt. Åkte till Mannheim och jag startade denna blogg dagen jag kom fram dit. Första inläggen handlade om filmer och vad vi hittade på i Mannheim och Heidelberg. Mucho Interesting.

Annars jobbade jag mest och sov när jag inte jobbade. I mitten på april var vi ute och festade, och i slutet på april kom Daniel på besök. =) Dagarna efter slutade min bästis från jobbet också, även om hon gjorde det svårt för mig att koncentrera mig så var det också så skönt att ha en allierad där.

Började även med en form av massageterapi samt antideppressiva piller under denna vårperiod.

Maj
I maj fick jag glasögon, två par, äntligen. De tidigare glasögonen var mer än 10 år gamla och inte tillräckligt starka. Att alltid ha linser var påfrestande.

Jag var också en sväng till skåne och träffade min moster, samt shoppade på Höganäs Outlet och var även en tur till Köpenhamn. I slutet på maj kom Daniel på besök, sista gången tills nu i december.

Juni
I juni bloggade jag inte alls, så minns inte så mycket av vad som gjordes. Åkte iaf till Mannheim och firade anti-midsommar. Var riktigt skönt att slippa pressen att supa och allt som aaaaaaaaaaalla andra gjorde. Fick ju höra tröttsamma historier om mina kompisar midsommar ändå, så jag slapp det tyvärr inte.

Månaden slutade med att jag sa upp mig från mitt jobb som telesäljare. Berättade under augusti om vad som hände. Första tiden var präglad av styrka och kraft, som jag visste skulle leda till ett jobb - snart!!! Efter ett tag dog känslan och jag satt där med mina 45 dagar karens på akassan...

Juli
Fortfarande ingen akassa och jag sökte jobb efter jobb som inte ledde nånstans. Ingen hörde ens av sig! Tillbringade sommardagarna i sängen eller på annat sätt sysslolös. Två gånger var jag och solade under hela sommaren.

Augusti
Fortfarande inte hört nåt från någon av jobben jag sökt och kraften var borta för länge sen. Dags för augustifestivalen och en massa nöjen. Yay, kul =)

Startade min blogg Kleiner Wondervoll, eller Vacker & Underbar som jag senare döpte om den till. Gick med i bloggnätverket Pret-Ty.

September
Färgade håret brunt efter att det blivit grönt av en massa blekningar. Kände mig riktigt snygg!!

Åkte till Berlin via Hamburg. Jag hade inte träffat Daniel sedan midsommar så det var på tiden och riktigt nervöst. Tänk om vi inte tyckte om varann längre? Men känslorna var kvar och så också för Daniel. Berlin var dessutom hur underbart som helst. Det var en skön höstsemester. =)

Mamma togs in på sjukhus för yrsel, det visade sig vara ett virus på balansnerven. Det var några oroliga dagar men magkänslan om att allt skulle ordna sig var starkare.

Först i september fick jag besked om ett jobb jag hoppats oerhört mycket på sedan dagen efter jag sa upp mig i juni. OOOOOOOtroligt dåligt att inte kunna ge besked snabbare!

Oktober
Vad gjorde jag i oktober? Dagarna flyter ihop så här i efterhand. Jag längtade efter Daniel, min planerade tripp till Berlin i Oktober blev om intet. Han åkte till Brasilien några dagar efter att jag åkte i september. Först precis före jul kom han hem igen. Vi hann även göra slut och bli ihop igen, fast det ledde till många tårar innan det var löst igen.

Jag gjorde också en Odd Molly-inspirerad matta och konstaterade att Wendy inte är rädd för dammsugaren - så länge den är avstängd! Festade visst också med alla girls som bästisen känner. Blev inte onykter och tvingades ta en taxi hem - betald.

November
Under november formades den idé som nu präglar min tillvaro. Kontakter togs och planer formades.

Daniel lyckades ordna så jag blev flugen till Rio De Janeiro för att träffa honom en vecka - och hans företag betalade flyget! Fick en kamera i tidig julklapp innan dess som jag flitigt provade. Rio var underbart, ville stanna där föralltid. Daniel och jag är väldigt kompatibla även om det blev en del tjafs. Men för det mesta var det bara helt underbart att få komma bort och vara tillsammans igen. När jag kom hem slutade jag med antideppen.

December
Jag gillar inte julen, så försökte skjuta upp det oundvikliga så länge som möjligt. Köpte alla julklappar så sent som möjligt men köpte bra grejer till alla - utom Christian. Han förtjänar nåt bra när jag har pengar igen. Togs också beslut om att börja sälja för Forever Living Products samt även kontakter med folk och företag som förhoppningsvis kommer forma mitt 2008.

Julen firades med mamma och hennes gubbe. I mellandagarna kom Daniel och vi åkte till Sälen på älgsafari. Nyår firades med Daniel och pappa och hans fru.

Man borde skriva en månadskrönika varje månad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0