Recension - Japonesque Touch up tube Brush set Purple

image158För några veckor sedan bestämde jag mig för att jag behövde bättre penslar, framförallt läppensel och concealerpensel. Dessutom reser jag ju en del som bekant och reseset är därför alltid intressant. Japonesque hade jag hört mycket gott om och bestämde mig därför för att beställa hem en tub penslar från Satine.

Tuben heter Touch up tube Brush set Purple och finns i andra färger också om lila känns osexigt för dig =)

    "Five essential touch-up brushes in a sleek and compact case keep you looking picture perfect from morning ´til night. Set includes concealer, lip, two shadow and a blush/powder application brush in an aluminum storage tube."

Tuben - i den underbart läckra färgen lila - innehåller en rougeborste, två ögonskuggeborstar (en normal och en liten), en concealerborste och en läppensel. Rougeborsten har jag faktiskt inte provat ännu, shame on me. Men den är inpackad i plast och kommer användas vad det lider. De andra borstarna använder jag dagligen. Den vanliga ögonskuggeborsten är varken bättre eller sämre än en billig borste från HM, Lindex eller Åhléns/Kicks. Men den lilla borsten är suverän. Det går nästan att göra eyeline-linjer med den så exakt är den. Concealerborsten är mjuk och skön och lätt att använda på mörka partier runt ögat och det blir ett jämnt och fint resultat. Läppenseln eller läppstiftspenseln är likaså den mjuk och exakt.

Denna tub kostar 149 kr och med tanke på kvalitén, utseendet och de praktiska aspekterna med en tub, penslar i samma coola färg och allt annat inräknat så är det här en fullpoängare. Med bra verktyg är halva jobbet gjort, eller hur?

5 av 5 möjliga för Japonesque Touch up tube Brush set Purple.

Kommentarer
Postat av: Sminkan

Jag har en annan liten tub från Japonesque och gilar den skarpt. Men du har rätt i att billigare penslar kan vara precis lika bra. I min tub finns den flata eyelinerpenseln och den gillar jag riktigt mycket.

2007-11-03 @ 09:42:25
URL: http://www.sminkan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0