Starta en egen MAC-butik?

Fick ju önskemålet att öppna en MAC-butik i Norrköping i en kommentar tidigare. Mailade därför "någon" på MAC för att fråga om det var möjligt att öppna en butik och hur man då skulle gå till väga. Tyvärr tjejer, det verkar inte gå att göra. Så här skrev de i mailet:

Dear Ms. Johansson,

Thank you for taking the time to contact us, and for your interest in M.A.C. In response to your inquiry, please be advised that our products are distributed for sale only at our authorized retail store accounts, the majority of which are located in major department stores. While there are other select points of sale, such as duty-free shopping locations, we are not seeking to expand our distribution network at this time.

Once again, thank you for your interest.

Sincerely,
Sabigi Willie
Representative
Global Consumer Communications

Kommentarer
Postat av: rocketqueen

Precis, det står också på hemsidan. MAC är så måna om sitt rykte att de aldrig skulle chansa med att öppna en butik i en så pass liten stad, tror jag.

2007-11-03 @ 08:32:48
URL: http://rocketqueens.blogg.se
Postat av: Sminkan

Typiskt. Lite snobbig inställning, eller hur. Men skulle de vara tillgängliga för alla så skulle magin falna. Egentligen är inte MAC så mycket bättre. Det är deras L.E. och att de bara finns på typ tre ställen i Sverige som gör att vi åtrår deras produkter. Inte en överlägsen kvalitet.

2007-11-03 @ 09:44:07
URL: http://www.sminkan.blogg.se
Postat av: Akrogirl

Jo, ni har ju rätt båda två. Skulle hellre sälja ett mer udda märke som Urban Decay faktiskt =) Men det skadar ju inte att fråga!

2007-11-03 @ 14:05:09
URL: http://www.thyroid.se/wondervoll/
Postat av: rocketqueen

MAC är hur snobbiga som helst, det är otroligt stora krav på personer som får starta butiker också. Lång erfarenhet inom elitsminkbranschen, bra läge och mycket dollar är det som gäller!

2007-11-03 @ 21:30:30
URL: http://rocketqueens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0