Min dag

Låt säga att jag lägger mig kl 24. Jag vaknar någon gång kanske vid 5-6 av att Wendy slickar mig i ansiktet och jamar. Jag går på toa och försöker febrilt somna om innan trafiken börjar som värst. Har jag otur är Wendy grinig och håller mig vaken till 8, jag stannar dock i sängen till 9.

Kl 9 eller 9.30, går jag upp och ställer mig i duschen tills jag märker att det börjar bli översvämning. Bäst att inte stå längre då, jobbigt när mattan är helt blöt och jag blir blöt om fötterna. Torkar mig, går ut till klädkammaren och letar reda på nåt vettigt och varmt att ta på mig. Går tillbaka till sovrummet och klär på mig, sätter ev på datorn om jag hinner, annars kanske jag äter frukosten framför teven istället.

Går tillbaka till badrummet och hänger upp handdukarna och kammar mitt vidriga hår. Smörjer in mig med fuktkräm. Går tillbaka till köket och gör mackor åt mig med ackompenjemang av wendys tjat. Ger henne nytt vatten och mat men det är hon inte så intresserad av. Loggar in på datorn och öppnar nån nyhetssida och mailen. Någon kan vara online så tidigt men oftast inte.

Sitter vid datorn till 10, då jag förhoppningsvis är klar med frukosten. Tet hinner oftast inte svalna tills dess, så får klara mig utan te. Går tillbaka till badrummet och sminkar mig, försöker hitta på en ny annorlunda rolig ögonskuggning, vilket inte alltid lyckas så bra. Beror på om jag har linser eller glasögon med.

10.30 är jag oftast klar med sminkning och håret, som oftast hänger fritt på morgonen och därefter sätts upp i tofs senare på kvällen. Jag tar några närbilder till bloggen, stänger av datorn och tar på mig ytterkläderna. Klockan är ungefär 10.40 och jag måste traska till tåget.

10.55 är jag framme, träffar oftast min vapendragare Hanna, vi ler och kallpratar. Jag är för trött för djupare diskussioner. Vi sätter oss brevid varandra på tåget när det kommer in 10.58. Vi pratar inte så mycket, jag läser Extra eller lyssnar på en talbok.

11.25 kommer tåget in i linköping, vi går till busshållsplatsen och tar buss 236 till mjärdevi. Den tar ca 8 minuter, så vi är på jobbet ungefär 11.46. Då har vi gott om tid att ta en bra plats, hämta kaffe och starta upp datorn. Fram till 12.15 dricker jag kaffe och pratar med mina kollegor.

12.15 har vi kickstart, då vår coach talar om vad vi ska göra under första delen av dagen. Kanske talar han om dagens mål i kontakter och hur dåliga/bra vi var dagen innan. Sedan är det bara att leta reda på rätt inspelningsmanus och börja ringa.

13.45 tror jag har vi första fikan. Mer kaffe och lite småprat. Fortsätter jobba sedan till 16.15 då lunchen börjar. Jag värmer nån kulinarisk rätt på en tallrik, pratar för det mesta om jobbet med mina kollegor men ber dom oftast prata om nåt annat. Blir så trött på diskussioner om jobbet även på rasten. Vid 16.40 går jag tillbaka till datorn och surfar en stund med en kopp kaffe. Gäller ju att få tillbaka energin.

17.00 har vi kickstart, ny genomgång av vad vi ska göra under kvällen. Kanske byter vi till vår glädje projekt, eller inte. Vi får lite andra riktlinjer och kanske genomgång av en tävling. Jobbar fram till 19, fika igen med mer kaffe och lite mindre prat. Pratar rätt mycket dels i telefon men också med mina kollegor, så brukar försöka rensa skallen på rasten. Gå ut en stund eller surfa utan att prata. Sedan jobbar vi till 21, då vi alla stänger ner våra datorer, tar på oss våra kläder och går ut till bussen. Den kommer 21.08, så vi får vänta en stund i kylan. Drygt 30 av mina kollegor väntar med mig, 6 st ska till norrköping. Jag håller mig till hanna eller nån annan av de tjejer som gick utbildingen med mig. Vi pratar om dagen och omöjliga kunder och allt annat jox.

Vid resecentrum går hanna och jag mot tunneln till vår perrong, vi väntar i dryga 2 minuter innan tåget kommer. Vi slår oss ner brevid varandra och för det mesta pratar vi oavbrutet hela turen om dagen. Ibland om annat också, hon är väldigt lätt att prata med. Väl framme i nrkp har vi sällskap till min port, hennes kille bor nåt kvarter bort och hon sover alltid där. Vi pratar om en massa jox.

Därefter upp för trapporna, in i lägenheten och mötas av en överlycklig Wendy. Jag tar av mig kläderna samtidigt som jag pratar med henne, säger lilla gumman och sånt. Går oftast på toa, men ibland går jag och sätter på datorn samtidigt som jag fixar en macka. Väl vid datorn så slösurfar jag en stund, men oftast uppdaterar jag bara min blogg med dagens mejk och chattar. Ibland skiter jag i det och går och lägger mig direkt. Men sitter jag ett tag sitter jag väl till tolv, går och tvättar mig och borstar tänderna, rycker lite hårstrån och kontrollerar finnar, smörjer in mig och går till sängs. I pyjamas märk väl. Lägger mig och läser nån halvtimme eller så innan jag släcker och somnar rätt omgående.

Kommentarer
Postat av: Natalie B

Hej!

Du är välkommen att vara med i min tävling här:
http://natalieb.blogg.se/tvling.html
Du kan vinna ett hemligt paket till ett värde av TUSEN KRONOR!!

2008-04-14 @ 00:08:54
URL: http://natalieb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0